Офертата е запазена във любими
Виж всички запазени

Златни Пясъци

Търсите си уникално плажно изживяване за лятото?

Златни Пясъци може да е вашият курорт. Известен със своите партита и красивия плаж, ако търсите нощни забавления и дневно слънце, то това е вашият курорт. Златни пясъци може да ви предложи нещо доста по-различно и интересно от другите курорти.

Дължината на морската ивица е 3.5 км., широка 100 метра на места, но това което прави курорта наистина уникален е зеленината. Много от хотелите са между дърветата над плажа. Естествено има и такива, които са в непосредствена близост до него, но цените там са доста високи. Ако възнамерявате да оставате за по-дълго време, препоръчваме ви да спестите някой лев от хотела и да изберете нещо по-евтино. Може да отседнете и във Варна, което е само на 17 км. и има редовен транспорт.

Ако търсите нещо историческо за разглеждане в района на Златни Пясъци, то тогава ще останете разочаровани. Тук наистина е предвидено за повече забавления през деня и нощта, но не и да посещавате останките от някой древен замък. Има само „Аладжа манастир“, който се намира на 4 км. от курорта Златни Пясъци и на 12 километра от Варна. Мястото наистина е бедно на забележителности, но не се отчайвате, ние сме ви подготвили кратък план, как да си прекарате страхотно в Златни Пясъци и Варна. Отседнете във Варна като за начало. Там цените, ще са по-ниски и вече ви казахме, че има редовен транспорт до Златни Пясъци. Около Варна има и други курорти, които да посетите докато сте там, а и самият град Варна не е за изпускане.

Какви са цените на хотелите в Златни Пясъци обаче?

Какво може да намерите в Златни Пясъц, тук цените започват от около 30лв на вечер и ще ви разочароваме, защото не се предлага къща за гости, а само хотелски стаи. Може да намерите нещо естествено, но ще е или малко далеч или самите условия няма да ви харесат.

Какви са цените на хотелите във Варна?

Най-евтиното, което успяхме да намерим е за 25лв и е апартамент под наем. Цената е добра, ако може да се съберете няколко човека, за да си разделите парите. Всичко естествено опира до това, кога ще си резервирате стаята.